VOORRAADKAST - PRODUCTINFO
SMAAKMAKERS
In de plantaardige keuken zijn smaakmakers zo mogelijk nog meer van belang dan in de traditionele keuken. Vooral beginnende vegans missen de typische umami van gebakken vlees en kaas. Geen nood echter, er zijn alternatieven!
AROMAWATER
Bloesemwaters zoals rozenwater en sinaasappelbloesemwater worden...
GEDROOGDE UI
Gedroogde ui voegt een extra dimensie toe aan plantaardige kaas...
MISO
Miso pasta wordt gemaakt van gefermenteerde soyabonen en heeft...
PORCINI
Porcini of eekhoorntjesbrood heeft een verfijnde nootachtige smaak...
AZIJN
Er zijn veel soorten azijn. Hieronder de eigenschappen van de soorten die...
KAPPERTJES
Kappertjes zijn de bloemknoppen van een middelhoge struik die oa in het...
NORI
Nori is een gedroogd zeewier, te koop in vellen of in strooivorm...
SOJASAUS
Soyasaus is een gefermenteerde saus, gemaakt van de soyaboon...
EDELGIST
Edelgist bevat van nature vitamine B1, B2, B3, B6 en foliumzuur. De...
MARMITE
Marmite geeft een hartige smaak aan je gerechten...
OLIJVEN
Olijven zijn, naast kappertjes, mijn favoriete smaakmaker in...
TOMAAT
Tomaten bevatten veel vitamine C, carotenen, vitamine B1, B2 , B6 en...
GRANEN & BLOEM
BONEN & PEULVRUCHTEN
NOTEN & ZADEN
VETTEN & OLIE
ZOETSTOFFEN
KRUIDEN & SPECERIJEN
SMAAKMAKERS
TOFU & CO
TOCH EITJES?
ONDERTUSSEN OP INSTAGRAM