top of page

VOORRAADKAST - PRODUCTINFO

KRUIDEN & SPECERIJEN

Aan de kruiden herken je de keuken. Kruiden en specerijen voegen niet alleen veel smaak, aroma en kleur aan je gerechten toe, veel kruiden hebben ook een positieve invloed op onze gezondheid. Gebruik ze gul en experimenteer.

AL SPICE

All spice of piment zijn de gedroogde bessen van een aan de...

...meer
GEMBER

Gember kan zowel vers als gedroogd gebruikt worden. Vers smaakt het...

...meer
KALA NAMAK

Kala Namak of Indian Black Salt is puur en ongeraffineerd zwart zout...

...meer
KOMIJN

Komijn bevat veel ijzer, magnesium, mangaan en calcium. Komijn...

...meer
MUSKAATNOOT

Muskaatnoot wordt gebruikt in zowel zoete als hartige gerechten. Het...

...meer
RAS EL HANOUT

Ras el Hanout is een Arabische specerijenmengeling die vaak...

...meer
SALIE

Salie vormt samen met rozemarijn en tijm het klassieke kruidenbuiltje...

...meer
ZWARTE KOMIJN

Zwarte komijn zaad mag met recht een schat genoemd worden. Het...

...meer
CHILI

Chili bevordert de spijsvertering en heeft een desinfecterende werking...

...meer
GEROOKTE PAPRIKA

Gerookte paprika geeft een vlezige smaakdimensie aan stoofschotels...

...meer
KANEEL

Kaneel is de binnenbast van de takken van de kaneelboom. Deze boom...

...meer
KORIANDER

Koriander stimuleert de maagsappen en de spijsvertering, bevordert de...

...meer
OREGANO

Oregano is een van de weinige kruiden die gedroogd beter smaakt...

...meer
ROOKZOUT

Rookzout (of Deens zout) werd al door de Vikingen gebruikt. De...

...meer
TIJM

Tijm heeft een sterke typische smaak. Heel lekker, met mate gebruikt...

...meer
DRAGON

Dragon is een sterk afsmakend kruid en het kenmerk in bearnaisesaus...

...meer
HIMALAYA ZOUT

Himalaya kristalzout heeft maar liefst 84 natuurlijke mineralen en...

...meer
KARDEMOM

Kardemom werkt maagversterkend en spijsverteringsbevorderend en heeft...

...meer
KURKUMA

Kurkuma geeft met zijn mooie goudgele kleur extra dimensie aan je...

...meer
PEPER

Zwarte peper geeft een pittige smaak aan gerechten en is scherper en...

...meer
SAFFRAAN

Saffraan wordt gemaakt van de stempels van de crocus sativus. Voor...

...meer
ZEEZOUT

Het grootste verschil tussen ‘natuurlijk’ zeezout en tafelzout is de...

...meer
GRANEN & BLOEM
BONEN & PEULVRUCHTEN
NOTEN & ZADEN
VETTEN & OLIE
ZOETSTOFFEN
KRUIDEN & SPECERIJEN
SMAAKMAKERS
TOFU & CO
TOCH EITJES?

ONDERTUSSEN OP INSTAGRAM

bottom of page