VOORRAADKAST - PRODUCTINFO
GRANEN & BLOEM
Geraffineerde granen hebben geen plaats in een gezonde levensstijl. De volle korrel is de betere keuze.
Gluten
Indien gluten een probleem vormen vermijd je tarwe, spelt, rogge en gierst. Pseudo-granen zoals haver, amarant, boekweit, quinoa of volle rijst zijn van nature glutenvrij.
Meel of bloem
Meel is de vermalen korrel, noot of graan. Hierbij blijven de meeste voedingsstoffen bewaard. Bloem is gezeefd meel.
Omdat de zemelen en kiemen uit het meel worden gezeefd, is de structuur van bloem fijner dan die van meel. Omdat de meeste mineralen en vitamines in de kiemen zitten, wordt de voedingswaarde door het zeven jammer genoeg ook tot bijna nul herleid.
AMANDELMEEL
Gemalen amandelen geven gebak een rijke, smeuïge textuur...
KOKOSBLOEM
Kokosbloem is rijk aan vezels en van nature glutenvrij. Omdat deze...
COUSCOUS
Couscous wordt gemaakt van grof gemalen durum tarwe (griesmeel)...
QUINOA
Quinoa is een pseudograan met een aparte, nootachtige smaak. Het is...
HAVER
Havervlokken (steel cut oats) zijn in stukken gesneden hele haverkorrels...
SPELTBLOEM
Speltbloem heeft een lichte nootachtige smaak en een stevige...
GRANEN & BLOEM
BONEN & PEULVRUCHTEN
NOTEN & ZADEN
VETTEN & OLIE
ZOETSTOFFEN
KRUIDEN & SPECERIJEN
SMAAKMAKERS
TOFU & CO
TOCH EITJES?
ONDERTUSSEN OP INSTAGRAM