TIPS
AQUAFABA
Aquafaba is het kookvocht van kikkererwten (en bonen) in blik.
Gooi dit nooit weg! Je kan er fantastische dingen mee doen.
CUPS & CO
In veel hedendaagse recepten worden de Amerikaanse maten cups &...
KNÄCKEBRÖD BREKEN
Knäckebröd verdeelt makkelijker als je het voorsnijdt ..
NORI VERKRUIMELEN
Rooster de Nori kort in een droge pan
SNIJPLANK OP WANDEL
Plaats een vochtige doek onder je snijplank, zo voorkom je dat je plank...
VOORRAADPOTTEN STERILISEREN
Was de bokalen en deksels in een heet sopje. Spoel en droog grondig...
CHAMPIGNONS IN DE ZON
Net als onze huid zetten champignons uv-stralen om naar vitamine D, ook na de oogst.
EIEREN VERVANGEN IN GEBAK
In gebak kan je eieren vervangen door chiazaad, lijnzaad, banaan of...
KROKANTE TOFU
Voor een lekker crispy korstje paneren wij de tofublokjes na het marineren...
NOTENMELK
Geen notenmelk in huis? Geen nood!
TOFU PERSEN
Als je je tofu eerst perst, en zo het overtollige vocht verwijderd...
ZELFRIJZENDE BLOEM
Zelfrijzende bloem maak je heel makkelijk zelf.
CHAMPIGNONS KROKANT BAKKEN
Niets zo lekker als knapperig gebakken champignons maar...
HAKKEN EN SNIJDEN
Investeer in een set kwaliteits koksmessen en verzorg ze goed...
LOOKPUREE
Hak de look heel fijn met een chefsmes, strooi er zeezout over en...
PESTO BEWAREN
Vers gemaakte pesto afgedekt met een laagje olie blijft maanden goed...
VANILLESUIKER
Bewaar leeg geschraapte vanillepeulen in de suikerpot...
ZOETE AARDAPPEL IN DE OVEN
Inprikken of toch iets anders?
ONDERTUSSEN OP INSTAGRAM