WIE ZIJN WIJ
Sandra Geerts
CHEF
Plantaardig Italofiel
Koken(en)eten enthousiast
Beetje crazy catlady
Cliff Van Buggenhout
SOUSCHEF
Smaak sympathisant.
Hak fanaticus. Schrik van de food processor.
De-facto favo souschef, want er is geen andere...
TEAM
ONS VERHAAL
Toen ik op mijn 18 besloot geen vlees meer te eten, was dit geen grote opgave. Op een stukje knapperig gebakken spek en het occasionele plakje salami na ben ik nooit fan geweest.
Stilaan schrapte ik ook melk en gevogelte. Vis en schaaldieren bleven iets langer aanwezig, maar verdwenen uiteindelijk ook uit mijn menu.
Eind 2016 besloot Cliff volledig mee te gaan in het vegetarische verhaal en dit bleek het juiste incentive richting volledig plantaardig.
We mijden het gebruik van dierlijke producten. Verder koken we zoveel mogelijk met verse seizoengroenten en lokale producten, en beperken we het gebruik van geraffineerde suikers en koolhydraten. Plantaardig dus, en wholefoods enzo.
Hoewel niks moet en veel kan. Extremisme, daar doen we niet aan mee.
Onze zoektocht naar smakelijke, vegan alternatieven is een avontuur vol experimenteren, proeven, aanpassen.. kortom een koken(en)eten feest.
Het hoeft allemaal niet perfect te zijn, zo lang het maar lekker is.
Easy peasy yuminess comme chez San.
Ik hoop dat onze foto’s en recepten je goesting geven.
Goesting in lekker eten, goesting in zelf koken, goesting in gezellig samen zijn, goesting in genieten.
Welkom in mijn keuken!
San
ONDERTUSSEN OP INSTAGRAM