top of page
PORTOBELLO CON AGLIO E OLIO
pittige paddestoelen
Champignons en look zijn een geweldige combinatie.
Lekker en makkelijk.
INGREDIENTEN
voorgerecht voor 2 personen - hoofdgerecht voor 1 persoon
2 portobello
1 sjalot, gesnipperd
2 teentjes knoflook, geperst
1 Spaanse peper, in fijne snippers (zonder zaadjes)
1 eetlepel bladpeterselie, fijngehakt
olijfolie
zwarte peper
zeezout
BEREIDINGSWIJZE
Maak de portobellos schoon.
Leg ze met de onderkant naar boven in een ovenschaal in een bodempje olijfolie.
Meng de gesnipperde sjalot, look, het pepertje en de peterselie. Vul hiermee de champignons.
Overgiet royaal met olijfolie, Kruid met peper en zout.
Bak 20 minuten op 200°.
Serveer met vers brood.
Smakelijk!
BergmeerBeschrijf uw afbeelding. | StrandhuisjesBeschrijf uw afbeelding. | ReuzenradBeschrijf uw afbeelding. |
---|---|---|
PalmbomenBeschrijf uw afbeelding. | StadsfietsBeschrijf uw afbeelding. | Mistige heuvelsBeschrijf uw afbeelding. |
BrandhoutBeschrijf uw afbeelding. |
bottom of page