PASTA AL PESTO GENOVESE
Genovese perfectie
Een Genoves klassieker, geïnspireerd op een recept van Linda McCartney.
Veganised met een paar extra twists:
de rauwe look geeft een pittige toets,
de pijnboompitjes geven extra crunch.
Makkelijk en super lekker, één van onze favorieten.
INGREDIENTEN
voor 2 personen
korte pasta
200 gr sperzieboontjes, in stukjes van ca 3 cm
2 kleine aardappels, in blokjes
100 gr basilicumpesto
een handje basilicum, fijn gehakt
50 gr pijnboompitten, droog geroosterd
2 teentjes look, geplet en fijngehakt
zwarte peper
Himalayazout
BEREIDINGSWIJZE
Kook de boontjes en de aardappels beetgaar.
Kook de pasta al dente.
Meng de de groenten met de rauwe look.
Voeg de pasta en de pesto toe en meng voorzichtig onder mekaar.
Kruid met peper en zout.
Serveer met verse basilicum en geroosterde pijnboompitjes.
Smakelijk!
BergmeerBeschrijf uw afbeelding. | StrandhuisjesBeschrijf uw afbeelding. | ReuzenradBeschrijf uw afbeelding. |
---|---|---|
PalmbomenBeschrijf uw afbeelding. | StadsfietsBeschrijf uw afbeelding. | Mistige heuvelsBeschrijf uw afbeelding. |
BrandhoutBeschrijf uw afbeelding. |