KOKOSKOEKJES
een lekker knapperig koekje voor bij de thee
Lekker lichte, knapperige koekjes gemaakt met slechts 3 ingrediënten. Geen ingewikkelde toestanden. Snel en makkelijk.
Gebruik zuivere kokosolie zonder toevoegingen.
Let op dat je kokosmeel gebruikt en geen kokosrasp.
INGREDIENTEN
voor 12-16 koekjes
100 gr kokosolie, op kamertemperatuur
100 gr kokosmeel
2 eetlepels agavesiroop
BEREIDINGSWIJZE
Warm de oven tot 180°.
Bekleed een bakplaat met (herbruikbaar) bakpapier.
Meng alles tot een een mooi, beetje plakkerig deeg.
Vorm kleine balletjes en verdeel ze over de bakplaat. Voorzie voldoende tussenruimte want de koekjes zakken tijdens het bakken nog iets uit.
Druk de balletjes een beetje plat met je vingers of een koekjesstempel.
Bak 8-12 minuten
De baktijd is afhankelijk van de grootte van je koekjes en je oven. Bak de koekjes zeker niet te lang, ze drogen nog iets in bij het afkoelen.
Laat 10 minuten afkoelen op de bakplaat.
Neem de koekjes met een spatel van het bakpapier (voorzichtig ze zijn nog wat broos) en laat ze volledig afkoelen op een rekje.
BergmeerBeschrijf uw afbeelding. | StrandhuisjesBeschrijf uw afbeelding. | ReuzenradBeschrijf uw afbeelding. |
---|---|---|
PalmbomenBeschrijf uw afbeelding. | StadsfietsBeschrijf uw afbeelding. | Mistige heuvelsBeschrijf uw afbeelding. |
BrandhoutBeschrijf uw afbeelding. |