top of page
COCO CHOCO
cocoloco boerinnekeschoco
Bounty op je brood.
Deze chocopasta is een variant op de not-ella van avant-garde vegan. Met amandelen ipv hazelnoten en dikke kokosmelk ipv amandelmelk.
De kokosmelk geeft een veel vaster, romiger geheel. Een soort van vegan coco loco boerinnekeschoco.
INGREDIENTEN
voor een pot van 250 ml
-
140 gr amandelen, wit
-
1 theelepel Bourbon vanille
-
25 gr cacao, ongezoet
-
4 eetlepels dadelsiroop
-
2 eetlepels kokosolie, gesmolten
-
200 ml dikke kokosmelk, ongezoet
-
een snufje Himalayazout
BEREIDINGSWIJZE
Mix all ingrediënten in een foodprocessor tot een gladde massa.
Giet de chocopasta in een bokaal en laat een uurtje opstijven in de koelkast.
Je kan de pasta tot een week bewaren in de koelkast.
BergmeerBeschrijf uw afbeelding. | StrandhuisjesBeschrijf uw afbeelding. | ReuzenradBeschrijf uw afbeelding. |
---|---|---|
PalmbomenBeschrijf uw afbeelding. | StadsfietsBeschrijf uw afbeelding. | Mistige heuvelsBeschrijf uw afbeelding. |
BrandhoutBeschrijf uw afbeelding. |
bottom of page