top of page
AMANDEL PATATJES
when marsipan goes healthy

Deze balletjes zijn een gezondere interpretatie van de klassieke marsepein patatjes.

Pure ingrediënten, pure smaken. En klaar in een wip!

INGREDIENTEN
  • 125 gr amandelen

  • 2 eetlepels agevesiroop (of ahorn)

  • 3 dadels

  • cacaopoeder (om te coaten)

BEREIDINGSWIJZE

Doe de amandelen met de siroop en de dadels in een foodprocessor en mix in 5 minuten tot een gladde massa.

Maak kleine bolletjes en rol deze door cacaopoeder.

Laat opstijven in de koelkast.

 

Bergmeer

Bergmeer

Beschrijf uw afbeelding.

Strandhuisjes

Strandhuisjes

Beschrijf uw afbeelding.

Reuzenrad

Reuzenrad

Beschrijf uw afbeelding.

Palmbomen

Palmbomen

Beschrijf uw afbeelding.

Stadsfiets

Stadsfiets

Beschrijf uw afbeelding.

Mistige heuvels

Mistige heuvels

Beschrijf uw afbeelding.

Brandhout

Brandhout

Beschrijf uw afbeelding.

bottom of page