top of page
PARMESAN
2 vegan versies
Je kan de pompoenpitten vervangen door cashewnoten.
De cashew versie smaakt iets kaziger en is vooral geschikt als strooikaas.
De pompoenpit versie is beter geschikt als paneerkaas, bvb bij auberginebeignets.
INGREDIENTEN
2 teentjes knoflook
140 gr pompoenpitten of cashews
4 eetlepel edelgist
1/2 theelepel zeezout
BEREIDINGSWIJZE
Mix de knoflook fijn in een foodprocessor.
Voeg de pompoenpitten, de edelgist en het zout toe en mix samen tot een grof mengsel.
Bewaar de kaas tot 2 weken in een luchtdichte bokaal of doos in de koelkast.
BergmeerBeschrijf uw afbeelding. | StrandhuisjesBeschrijf uw afbeelding. | ReuzenradBeschrijf uw afbeelding. |
---|---|---|
PalmbomenBeschrijf uw afbeelding. | StadsfietsBeschrijf uw afbeelding. | Mistige heuvelsBeschrijf uw afbeelding. |
BrandhoutBeschrijf uw afbeelding. |
bottom of page